Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-731-58567126

Free call

Τεχνολογία κυττάρων μπαταριών σακουλών NCM δύναμης ανάλυσης

August 31, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνολογία κυττάρων μπαταριών σακουλών NCM δύναμης ανάλυσης

    Στις 29ο, Αυγούστου, η νέα ενέργεια Soundon κλήθηκε για να συμμετέχει στη νέα ενεργειακή πρώτη ύλη AWC το 2018 και η διάσκεψη τεχνολογίας συστατικών κλειδιών σε Shenzhen, γιατρός Lou, διευθυντής του κέντρου Ε&Α, έδωσε μια ομιλία για την τάση διαδρομών και ανάπτυξης τεχνολογίας κυττάρων μπαταριών σακουλών.

 

     Η διάσκεψη συλλέγει 500 επαγγελματικούς συναδέλφους από τη αυτοκινητοβιομηχανία σε εσωτερικό και στο εξωτερικό για να συζητήσει τις νέες τεχνολογίες ενεργειακών αυτοκίνητες υλικών και συστατικών κλειδιών και την ανάπτυξη αγοράς. Η διάσκεψη εστίασε στη νέα τεχνολογία ενεργειακών οχημάτων και μερών, τη σε βάθος συζήτηση των νέων πολιτικών ενεργειακών οχημάτων, την αγορά και τη θέση ανάπτυξης τεχνολογίας και τις τάσεις, τη βασική ανάπτυξη ενεργειακής τεχνολογίας και πρακτική εφαρμογή των νέων ενεργειακών αυτοκίνητων υλικών, τη βασική ανάπτυξη τεχνολογίας ενεργειακών τμημάτων και την πρακτική εφαρμογή των νέων ενεργειακών οχημάτων, οι λεπτομέρειες της τεχνολογίας και της ανάπτυξης αγοράς των αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων OEMs και μερών.

 

   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνολογία κυττάρων μπαταριών σακουλών NCM δύναμης ανάλυσης  0

  Προκειμένου να λυθεί η «οδηγώντας ανησυχία απόστασης σε μίλια και ασφάλειας» των καταναλωτών στα ηλεκτρικά οχήματα, και να βελτιωθεί η απόδοση δαπανών των προϊόντων, ο ελαφρύς και η ασφάλεια ολόκληρου του οχήματος θα γίνει η κύρια κατεύθυνση ανάπτυξης, και η απόδοση της μπαταρίας δύναμης ως τμήμα πυρήνων του ηλεκτρικού οχήματος. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προσκρούουν άμεσα στην εφαρμογή αγοράς των ηλεκτρικών οχημάτων και την αποδοχή των καταναλωτών. Το καθορισμένο ΠΑΚΕΤΟ μπαταριών για ένα παράδειγμα, η αποδοτικότητα του πακέτου κυττάρων μπαταριών θα αυξηθεί από 65% σε 80% στο μέλλον. Εκτός από την αυξανόμενη ολοκλήρωση συστημάτων, η απαίτηση του ελαφριού των συστατικών εκτός από τα κύτταρα μπαταριών στο σύστημα μπαταριών δύναμης είναι εξαιρετικά υψηλή Στην απόδοση ασφάλειας, οι νέες διαδικασίες υλικών και τεχνολογίας και οι θερμικές λύσεις θα είναι μαζική χρήση. από την υψηλότερη συγκεκριμένη ενέργεια οι πυκνότητες αυξάνουν τον κίνδυνο θερμικού δραπέτη.

 

    Ο Δρ Zhai Zhongliang θεωρεί ότι με το ηλεκτρικό όχημα η αγορά είναι αύξηση, τα τμήματα πυρήνων και οι σχετικές τεχνολογίες βουίζοντας. Αυτή τη στιγμή, τα τμήματα πυρήνων που χρησιμοποιούνται στην εγχώρια αγορά εξαρτώνται ιδιαίτερα από τις εισαγωγές, και το κόστος είναι υψηλό. η εσωτερική απαίτηση αντικατάστασης για τα τμήματα πυρήνων και τα συστατικά είναι υψηλή και στη επείγουσα ανάγκη της τεχνικής αναβάθμισης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνολογία κυττάρων μπαταριών σακουλών NCM δύναμης ανάλυσης  1

    

      Οι διπλές πιέσεις της αγοράς και της πολιτικής, που συνδέονται με τις τεχνολογικές τάσεις στη βιομηχανία, η ανάπτυξη των μπαταριών δύναμης υψηλός-ενέργεια-πυκνότητας είναι η τάση της The Times. Μεταξύ των τριών τύπων μπαταριών, λόγω της υψηλής ενέργειας πυκνότητας και της καλής ασφάλειας, η απαίτηση για την μπαταρία λίθιου σακουλών συνεχίζει κάτω από την υποκίνηση της υψηλής ενέργειας πυκνότητας και της υψηλής ζήτησης ασφάλειας. Η ικανότητα μπαταριών σακουλών NCM είναι υψηλότερη από αυτή του κοχυλιού χάλυβα ίδιου μεγέθους και του κοχυλιού αργιλίου, αλλά το βάρος και ο όγκος είναι ελαφρύτεροι από την κυλινδρική μπαταρία και την μπαταρία κοχυλιών αργιλίου της ίδιας ικανότητας. Επομένως, η νέα πολιτική στην επιχορήγηση είναι ευνοϊκότερη στην μπαταρία λίθιου σακουλών NCM, η υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, ο πιό προεξέχων το πλεονέκτημα μπαταριών σακουλών. Η μπαταρία σακουλών αναμένεται για να επιταχύνει το μερίδιο αγοράς των μπαταριών σακουλών στη νέα αγορά ενεργειακών οχημάτων λόγω της υψηλής ενέργειας πυκνότητας, της καλής εκτέλεσης ασφάλειας και του εύκαμπτου σχεδίου της. Όταν η επιχείρηση αναπτύσσει την υψηλής ενέργειας πυκνότητα. Η μπαταρία σακουλών θα γίνει τάση της επιλογής.

     τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνολογία κυττάρων μπαταριών σακουλών NCM δύναμης ανάλυσης  2

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundonnewenergy.com