Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-731-58567126

Free call

Έρευνα μπαταριών σακουλών υψηλής δύναμης για το υβριδικό όχημα 48V

September 22, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έρευνα μπαταριών σακουλών υψηλής δύναμης για το υβριδικό όχημα 48V

       Με βάση τις σφαιρικές περιβαλλοντικές απαιτήσεις και πολιτικές τις πιέσεις για τη διατήρηση της ενέργειας και τη μείωση εκπομπής των αυτοκινήτων, τα προβλήματα των επιχορηγήσεων και των ακυρώσεων, το υψηλές κόστος και η αντοχή των καθαρών ηλεκτρικών οχημάτων και των βυσματωτών υβριδίων είναι προσωρινά δύσκολο να διαδοθούν βραχυπρόθεσμα. 48V ο μικροϋπολογιστής και HEV μπορούν βαθμιαία να γίνουν μια επιλογή έρευνα και ανάπτυξη για πολλές αυτοκινητικές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις μπαταριών επειδή μπορούν να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα μείωσης εξοικονόμησης ενέργειας και εκπομπής με χαμηλότερο κόστος. Είναι πιθανό να γίνει μια από τις επικρατούσες τεχνικές διαδρομές στο μέλλον για περίοδος στην Κίνα.

 

       Σαν σκοτεινό άλογο της μπαταρίας δύναμης, η νέα ενέργεια Soundon έχει προγραμματίσει την Ε&Α και την παραγωγή των υψηλής ισχύος κυττάρων λεπτομερώς σύμφωνα με το αίτημα των επιχειρήσεων οχημάτων. Μετά από διάφορα πειράματα, τα υψηλής ισχύος κύτταρα έχουν την άριστη ηλεκτροχημική απόδοση και μπορούν να περάσουν τις δοκιμές ασφάλειας όπως ο βελονισμός, υπερφόρτωση, θέρμανση και το βραχυκύκλωμα 100%.Currently, η νέες αναζήτηση ενεργειακών πόρων Soundon και η ανάπτυξη των μπαταριών υψηλής δύναμης συγκέντρωσαν το υβριδικό σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος 48 Β, σειρά 36-53.3 Β, ικανότητα 10 ah τάσης του πακέτου μπαταριών, η ενέργεια 468 πακέτων μπαταριών wh μπορεί να συναντήσει τη δαπάνη και την απαλλαγή 30 της σειράς θερμοκρασίας ~ 60 ℃, τη συνολική ποιότητα 8,0 κλ ή λιγότεροι, την επανακαταλογηστέα δύναμη 20 KW ή περισσότεροι, τη δύναμη π απαλλαγής 18 KW, η ζωή κύκλων μπαταριών 3 γ γ/3 ή 7000 φορές (η υπόλοιπη ικανότητα μεγαλύτερη από 80%). Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της μπαταρίας λίθιου μπορεί να αντικαταστήσει ή να συνεργαστεί με την παραδοσιακή lead-acid μπαταρία για να συναντήσει τα διάφορα φορτία οχημάτων, την έναρξη και τη στάση, την ενεργειακή ανάκτηση και την ολίσθηση οχημάτων.

      Το νέο ενεργειακό 48V υβρίδιο Soundon και η ανάπτυξη της τεχνολογίας HEV που μπορούν να πραγματοποιηθούν με το αυτοκίνητο χαμηλότερου κόστους το σκοπό της διατήρησης της ενέργειας και της μείωσης εκπομπών και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, συγχρόνως βασισμένο στην ιονική μπαταρία λίθιου της πυκνότητας υψηλής δύναμης, της υψηλών ασφάλειας και της αξιοπιστίας, θα έχουν μια ισχυρή υποστήριξη για να βελτιώσουν την επιτάχυνση οχημάτων, τη μείωση θορύβου και την εμπειρία οδήγησης αυτοκινήτων.

    Η νέα ενέργεια 48 Soundon υβρίδιο μικροϋπολογιστών Β και η ανάπτυξη της τεχνολογίας HEV που μπορούν να πραγματοποιηθούν με το αυτοκίνητο χαμηλότερου κόστους το σκοπό της διατήρησης της ενέργειας και της μείωσης εκπομπών και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, συγχρόνως βασισμένο στην ιονική μπαταρία λίθιου της πυκνότητας υψηλής δύναμης, της υψηλών ασφάλειας και της αξιοπιστίας, θα έχει μια ισχυρή υποστήριξη για να βελτιώσει την επιτάχυνση οχημάτων, τη μείωση θορύβου και την εμπειρία οδήγησης αυτοκινήτων.

   Αν και η μπαταρία υψηλής δύναμης 48V έχει πολλά προβλήματα που λύνονται, έχει ακόμα την πολύ φωτεινή προοπτική μέλλοντος και ανάπτυξης. Η νέα ενέργεια Soundon θα είναι δεσμευμένη στην ύπαρξη ο «ηγέτης της μπαταρίας δύναμης μαλακός-πακέτων», ο οποίος εξερευνά το νέο μπλε ωκεανό της μικροϋπολογιστής-υβριδικής HEV τεχνολογίας 48V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundonnewenergy.com