Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-731-58567126

Free call

Ευφυείς εγκαταστάσεις μπαταριών λίθιου-Νέα ενέργεια Soundon

September 25, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευφυείς εγκαταστάσεις μπαταριών λίθιου-Νέα ενέργεια Soundon

     Η φάση Ⅲ νέας ενέργειας Soundon καλύπτει μια περιοχή ογδόντα χιλιάες τετραγωνικά μέτρα, με μια ετήσια ικανότητα 5GWh. Το πρόγραμμα εισάγει τον ευφυή εξοπλισμό κατασκευής όπως η λι-ιονική κατασκευή ανόδων και καθόδων μπαταριών δύναμης, η συνέλευση, η επιθεώρηση και η αποθήκευση/η μεταφορά και οι διοικητικές μέριμνες. Κατασκευή του ευφυούς κέντρου επεξεργασίας και γραμμή παραγωγής, του ευφυούς κέντρου ελέγχου παραγωγής, του ευφυούς συστήματος ελέγχου διαδικασίας εκτέλεσης παραγωγής, της ευφυούς αποθήκευσης/του συστήματος μεταφορών και διοικητικών μεριμνών και της πλατφόρμας υπηρεσιών σύννεφων.

 

      Ο εξοπλισμός παραγωγής αγοράζεται από τα τοπ εσωτερικά εμπορικά σήματα, και το περιεκτικό ευφυές σύστημα διαχείρισης της ιονικής μπαταρίας δύναμης λίθιου χτίζεται για να συνειδητοποιήσει ότι η απεικόνιση του ευφυούς υλικού ανακατώνει, αυτόματο επίστρωμα, που κυλά και κόβοντας, ψησίματος και άλλου διαδικασίες. Με το σύστημα MES, το σύστημα cErp, τον ευφυείς αυτόματους συντονισμό συστημάτων διοικητικών μεριμνών αποδοτικούς και την ολοκλήρωση, κύριος προγραμματισμός, σχεδιασμός, ποιότητα, τεχνολογία, οι πληροφορίες όπως η γραμμή παραγωγής που τρέχει, ο σε πραγματικό χρόνο συγχρονισμός στοιχείων στη βάση δεδομένων συγχρόνως, για να πραγματοποιήσει τον αυτόματο έλεγχο γραμμών παραγωγής, διαδικασία παραγωγής όλη η ψηφιακή επιτήρηση, μεγάλα στοιχεία που η ευφυείς ανάλυση και η απόφαση, βελτίωσαν την αποδοτικότητα παραγωγής, εξασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος.

 

     Περαιτέρω, το Soundon η νέα ενέργεια θα δεσμεύσει να είναι ο ηγέτης μπαταριών δύναμης σακουλών, η επιχείρηση πρέπει και προνοητικός στην τεχνολογία. Η τεχνολογία μαλακός-πακέτων είναι η καλύτερη επιλογή για την τρέχουσα διαδρομή μπαταριών λίθιου ιονική. Αφότου 260wh/kg ήταν μαζική παραγωγή, η νέα ενέργεια Soundon θα συνεχίσει να ενσωματώνει τους πόρους καινοτομίας και Ε&Α στη βιομηχανία, να αυξάνει την επένδυση Ε&Α συγκεκριμένα, να βελτιώνει ποιότητα συστημάτων και την ενεργειακές πυκνότητα και τη διάρκεια ζωής μπαταρίας, να εξασφαλίζει τη δομική δύναμη και την υλική ασφάλεια για να καλύψει τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, και να επιτυγχάνει μια σειρά επικρατουσών επιλογών που τίθενται από τη χώρα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundonnewenergy.com