Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-731-58567126

Free call

Η νέα ενεργειακή φάση ΙΙΙ Soundon πρόγραμμα που τίθεται στην παραγωγή, θα γίνει ο «ηγέτης μπαταριών δύναμης σακουλών»

July 3, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενεργειακή φάση ΙΙΙ Soundon πρόγραμμα που τίθεται στην παραγωγή, θα γίνει ο «ηγέτης μπαταριών δύναμης σακουλών»

    Στις 2 Ιουλίου, στο Hunan Xiangtan Jiuhua βιομηχανικό πάρκο της νέας ενέργειας Soundon, η νέα μπαταρία λίθιου κυττάρων τριφασική με το θέμα του «νέου νέου πανιού κυττάρων, ασταμάτητο» η τελετή παραγωγής και η διάσκεψη μαζικής παραγωγής μπαταριών πακέτων σακουλών 260wh/kg NCM κρατήθηκε επιτυχώς.

     Η διάσκεψη προσέλκυσε περισσότερους από 400 ανθρώπους από τους γνωστούς εσωτερικούς λίθιο-ιονικούς εμπόρους, τα όργανα επένδυσης, τις μονάδες κατασκευής και τους αντιπροσώπους μέσων για να παρευρεθεί στο γεγονός για να βεβαιώσει αυτό το νέο γεγονός ενεργειακής βιομηχανίας. Το Wen Yibo, πρόεδρος της υγιούς ομάδας, και Liu Yanlong, Γενικός Γραμματέας της χημικής και φυσικής ένωσης βιομηχανίας της Κίνας συμμετείχε στη συνεδρίαση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενεργειακή φάση ΙΙΙ Soundon πρόγραμμα που τίθεται στην παραγωγή, θα γίνει ο «ηγέτης μπαταριών δύναμης σακουλών»  0

    Αυτή η εστίαση διασκέψεων κυρίως στην τρίτη φάση που τίθεται στη λειτουργία και τη μαζική παραγωγή μπαταριών σακουλών 260 wh/kg NCM. Η νέα ενέργεια Soundon ελπίζει να καταδείξει περαιτέρω τη δύναμή της και να παρουσιάσει τη νέους εμπιστοσύνη και προσδιορισμό της επιχείρησης στο σχεδιάγραμμα της ενεργειακής βιομηχανίας. Στη συνεδρίαση, η υγιής ομάδα και η νέα ενέργεια Soundon πρόεδρος Wen Yibo ξεκάθαρα δήλωσαν ότι στην αρχική πρόθεση της βιομηχανίας να εξυπηρετήσει τη χώρα και να επιστρέψει στο hometown, η υγιής ομάδα θεωρεί πάντα Hunan ως κύριο τομέα της νέας ενεργειακής επένδυσης, και η τρίτη φάση του προγράμματος τίθενται στη λειτουργία και 260wh/που η μαζική παραγωγή των μπαταριών σακουλών κλ NCM έχει προωθήσει την αύξηση της ικανότητας παραγωγής της νέας ενέργειας Soundon σε ένα λίγο χρονικό διάστημα. Σταθερά δήλωσε ότι η νέα ενέργεια Soundon καθορίζεται για να γίνει μια σημαντική δύναμη στη νέα αλυσίδα ενεργειακής αυτοκινητικής βιομηχανίας της Κίνας.

      τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενεργειακή φάση ΙΙΙ Soundon πρόγραμμα που τίθεται στην παραγωγή, θα γίνει ο «ηγέτης μπαταριών δύναμης σακουλών»  1

   Με την ανάθεση της τρίτης φάσης μπαταρίας λίθιου, η νέα ενέργεια Soundon έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 9GWh, και είναι η πρώτη στη βιομηχανία για να επιτύχει 260 wh/NCM σακουλών το κλ μαζικής παραγωγής μπαταριών, για τον κινεζικό πυρήνα μπαταριών για να ανανεώσει τη νέα ενέργεια.

    Η ομάδα προγράμματος πραγματοποίησε τη σε βάθος έρευνα για τη βελτίωση της ποιότητας μπαταριών δύναμης, ενεργειακή πυκνότητα, και σημαντικά τη βελτίωση της ζωής κύκλων. Γίνεται κατανοητό ότι ένα μονό κύτταρο με μια πυκνότητα μαζικής συγκεκριμένη ενέργειας 260Wh/kg έχει αναπτυχθεί. Οι κύκλοι μετά το 1200 δαπανών και απαλλαγής σε ένα κανονικό περιβάλλον θερμοκρασίας, το ποσοστό διατήρησης ικανότητας φθάνουν σε 89,5%. Όταν η περιβαλλοντική θερμοκρασία φθάνει σε 45 °C, μετά από 1000 χρεώστε και εκφορτίστε τους κύκλους. Το ποσοστό διατήρησης ικανότητας είναι 88,3%. Η άριστη απόδοση υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας και το μοναδικό σχέδιο συστημάτων ασφάλειας εξασφαλίζουν ότι αυτή η μπαταρία έχει την υψηλή ασφάλεια και την κανονική χρήση στον ακραίο καιρό ή το κανονικό περιβάλλον θερμοκρασίας, και η μακριά ζωή κύκλων καλύπτει τις απαιτήσεις υψηλού - ποιοτική εξουσιοδότηση.

      Αυτή τη στιγμή, η ενεργειακή πυκνότητα της εσωτερικής υλικής μπαταρίας νικέλιο-κοβάλτιο-μαγγάνιου φθάνει γενικά σε 160-200 wh/kg, και το μονό κύτταρο 260 wh/kg της νέας ενεργειακής εισαγωγής από τη νέα ενέργεια Soundon επιτυγχάνει τις υψηλές απαιτήσεις στην ενεργειακή πυκνότητα της μπαταρίας δύναμης και την επέκταση της κρουαζιέρας σειράς. Επίτευξη ενός νέου απευθυνόμενου στην αγορά ύψους της ενεργειακής πυκνότητας μπαταριών δύναμης και της κρουαζιέρας σειράς. Με την πλήρη και περιεκτική συσσώρευση τεχνολογίας στον τομέα των μπαταριών δύναμης, η νέα ενέργεια Soundon έχει γίνει ο ηγέτης της εγχώριας βιομηχανίας μπαταριών λίθιου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundonnewenergy.com