Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18942049819

WhatsApp : +8618942049819

Free call

96V10Ah μπαταρία λίθιου σταθμών Lifepo4 τηλεπικοινωνιών με την επικοινωνία επίδειξης RS485 ραφιών χάλυβα 2U

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες : Εσωτερική συσκευασία πλαστικού υλικού, δασώδης συσκευασία έξω Χρόνος παράδοσης : 20-25 ημέρες
Όροι πληρωμής : L/C στη θέα, T/T Δυνατότητα προσφοράς : 300 PC το /day
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: Soundon
Πιστοποίηση: ROHS ,MSDS ,TLC certification,CE Αριθμό μοντέλου: Sddc-ES-9610

Λεπτομερής ενημέρωση

Battery Pack: 96V10Ah Διάσταση: 2U
Διαμόρφωση: κύτταρο 3.2V10Ah, ενιαία μπαταρία της δεκαετίας του '30 σωρηδόν Ζυγίζονται: 35±1kg
Εγγύηση: 8-10years κύτταρα μπαταριών: 3.2V10AH
εφαρμογή: σταθμός βάσης τηλεπικοινωνιών, UPS, συνοδευτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Περιγραφή προϊόντων

 

96V10Ah μπαταρία λίθιου σταθμών Lifepo4 τηλεπικοινωνιών με την επικοινωνία επίδειξης RS485 ραφιών χάλυβα 2U

 

Περιγραφή:

 

1.This το προϊόν είναι βασισμένο στο χειριστή τηλεπικοινωνιών είναι κατάλληλο για τη συνοδευτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κάτω από τη νέα τάση επικοινωνίας για την ανάπτυξη, με την ολοκλήρωση, τη μικρογράφηση, Light-duty Intelligentize, την τυποποίηση, την πράσινη προστασία του περιβάλλοντος κ.λπ.

Το πακέτο μπαταριών LiFePO4 με IBS διαμορφώνει το σύστημα και αποτελείται από το ενιαίες 3.2V10AH κύτταρο της δεκαετίας του '30 και τη θέση συστημάτων BMS 19 στο τυποποιημένο κλουβί ραφιών ίντσας 2U.

 

2.Multiple οι ενότητες μπορούν να συνδεθούν παράλληλα για να αυξήσουν τη δύναμη παραγωγής και η ικανότητα, μπορεί να θέσει την κάθε συνοδευτική διεύθυνση δύναμης μέσω του διακόπτη διευθύνσεων, κατόπιν να συνδέσει κοντά με τη διεπαφή RS485 στην επικοινωνία καταρρακτών.

 

Προδιαγραφή:

 

Πρότυπο

Τυποποιημένη τάση

Τυποποιημένη ικανότητα

διάσταση χιλ.

τα κλ ζυγίζουν

Παρατήρηση

Sddx-9610

96V

10Ah

2U

35±1

3U κυβικός

διαμόρφωση

κύτταρο 3.2V10Ah, ενιαία μπαταρία της δεκαετίας του '30 σωρηδόν

Θερμοκρασία εργασίας

-20℃~60℃

Θερμοκρασία αποθήκευσης

-10℃~65℃

   Σχετική υγρασία

≤90% (40℃±2℃)

Ύψος

0~5000 μ

Τρόπος δαπανών

Ευφυής διακόψτε τη δαπάνη

Υπολογίστε κατά μέσο όρο τη συνολική τάση

106.5V

Μέση τάση κυττάρων

3.55V

Συνολική τάση επιπλεόντων σωμάτων

102V

Συνολικός overvoltage τάσης συναγερμός

108V

Συνολικός overvoltage τάσης συναγερμός

54.0V

Συνολική overvoltage τάσης προστασία

101V

Συνολική overvoltage τάσης προστασία

108.7V

 

 

Εφαρμογές:

 

Κέντρο δεδομένων (ΤΠ/βιομηχανικός/υπεράσπιση), τηλεπικοινωνίες, από-πλέγμα ESS

Μέγιστο φορτίο που ξυρίζει: Ο προγραμματίσημος ενεργειακός έλεγχος προγραμματίζει να βελτιστοποιήσει τη μέγιστη μείωση φορτίων
Απάντηση απαίτησης: Στοχοθετημένη ενεργειακή αποστολή επάνω στα σήματα απάντησης απαίτησης

Υποστήριξη τάσης: Πλέγμα και κρίσιμη υποστήριξη τάσης φορτίων σε απάντηση στα χαμηλής τάσης γεγονότα
Ανανεώσιμη ολοκλήρωση: Ενσωματωμένος με στη ανανεώσιμη ενέργεια.
Ενδιάμεσο με τον χρήστη: Βασισμένη στο WEB εφαρμογή για τον έλεγχο και την παρακολούθηση

 

Λειτουργία συστημάτων πακέτων μπαταριών:

 

1. Με το εσωτερικό θερμικό σύστημα διαχείρισης ότι η ταινία polyimide χρήσεων θερμαίνεται, το πακέτο μπαταριών μπορεί να είναι θερμαμένη, πολυσημειακή απόκτηση ελέγχου θερμοκρασίας, επιστημονικός υπολογισμός, υπερνικήστε καλά την κακή απόδοση χαμηλής θερμοκρασίας των αδυναμιών σιδήρου λίθιου, ενσωματωμένοι σιωπηλοί ανεμιστήρες θερμοστατών, που αναγκάζονται - η αερόψυξη, μπορεί αποτελεσματικά να θερμάνει, μπορεί αποτελεσματικά να επεκτείνει τη ζωή ανεμιστήρων, να μειώσει το θόρυβο ολόκληρου του συστήματος.

 

2.Flexible διαμόρφωση: Οι πολλαπλάσιες ενότητες μπορούν να συνδεθούν παράλληλα για να αυξήσουν τη δύναμη και την ικανότητα παραγωγής Όταν οι πολλαπλάσιες ενότητες παράλληλα, μπορούν να σχεδιάσουν την ενότητα απαλλαγής, να πιέσει την ενότητα για να θέσουν τη δοκιμή και την ενεργοποίηση ικανότητας κύκλων διαταγής, για να εξασφαλίσουν αξιοπιστία συστημάτων.

 

3.The το σύστημα έχει την καλή ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, ευφυές σχέδιο, που εξοπλίζεται με τη συγκεντρωμένη ενότητα ελέγχου με τρεις μακρινές (τηλεμετρία και τηλεχειρισμός) λειτουργίες, και η διαχείριση υπολογιστών, εσείς μπορεί να επικοινωνήσει με ένα μακρινό κεντρικό κέντρο ελέγχων, αφύλακτο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης ανάπτυξης τεχνολογίας επικοινωνιών.

 

4.Automatic η διαχείριση δαπανών και απαλλαγής, ελεγκτικό κύτταρο, μετρά αυτόματα το ρεύμα δαπανών και απαλλαγής μπαταριών και την ισορροπώντας διαχείριση, προστασία πέρα-απαλλαγής, λειτουργία συναγερμών όταν τάση μπαταριών κάτω από τα στοιχεία συναγερμών, αυτόματα δύναμη-μακριά όταν η τάση είναι πάρα πολύ χαμηλή για να προστατεύσει την μπαταρία.

5. Οι υιοθετημένες προηγμένες τεχνικές ελέγχου δύναμης και οι συσκευές, σύστημα διαχείρισης ισχύος της μπαταρίας καλής απόδοσης το BMS έχουν πέρα από την απαλλαγή, την υπερτίμηση, over-current, τη θερμοκρασία και άλλη προστασία, και εξασφαλίζουν την ασφάλεια μπαταριών, την καλή επικοινωνία με την μπαταρία και το σύστημα οικοδεσποτών.

 

6.Build-στη δύναμη διακοπτών, δύο ανεξάρτητα ΣΥΝΕΧΗ αποτελέσματα χωρίς αμοιβαία παρέμβαση. Παίζει ασφαλέστερο να παρέχει τη δύναμη για τους εξοπλισμούς τηλεπικοινωνιών, ενσωματωμένο και την απαλλαγή της ενότητας, ικανής να παρέχει τη ΣΥΝΕΧΗ δύναμη κανονικά όταν πρόσβαση στην εμπορική δύναμη.

 

 

 

Νέο ενεργειακό βιομηχανικό πάρκο Soundon:

 

Η νέα ενέργεια Soundon επενδύεται από την υγιή ομάδα και το απόθεμα που ενώνονται από το υγιές περιβάλλον (SZ000826). Είναι επιχείρηση συμμετέχει στην καινοτομία τεχνολογίας, το σχέδιο προϊόντων και το μάρκετινγκ για την μπαταρία λίθιο-ιόντων υλικής και υψηλής ικανότητας καθόδων μπαταριών. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως δημόσια ζωές, στρατιωτικές υποθέσεις, αεροπορία και η μεταφορά, η ενέργεια, η επικοινωνία και η ενημέρωση κ.λπ. Soundon έχουν το λίθιο-ιονικό υλικό τμήμα καθόδων, το λίθιο-ιονικό τμήμα μπαταριών και το ηλεκτρικό τμήμα οχημάτων, κάθε τμήμα είναι σε ανεξάρτητη λειτουργία.

 

Η νέα ενέργεια Soundon έχει τη δυνατότητα της παραγωγής 30.000 NCM&LIFEPO4 μπαταριών τόνοι υλικού καθόδων, λι-ιονική μπαταρία υψηλής ικανότητας wh 1 δισεκατομμυρίου κάθε χρόνο.

 

96V10Ah μπαταρία λίθιου σταθμών Lifepo4 τηλεπικοινωνιών με την επικοινωνία επίδειξης RS485 ραφιών χάλυβα 2U

 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundnewenergy.com
+8618942049819