Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-731-58567126

Free call
Γραμμή Παραγωγής
 • ευφυής μονάδα παραγωγής
 • Επένδυση
 • Κυλώντας Τύπος πιάτων
 • κοπή πιάτων μπαταριών
 • Αυτόματη ελασματοποίηση

 

Το βιομηχανικό πάρκο Soundon καλύπτει έναν τομέα 2 εκατομμύριο τετραγωνικών μέτρων, που περιέλαβαν στα κύτταρα και την κάθοδο μπαταριών λίθιου τις υλικές εγκαταστάσεις, η ικανότητα του υλικού Cathod μπορεί να φθάσει σε 30000 τόνους το χρόνο, εντοπίζουμε το βιομηχανικό πάρκο δύο στο ετήσιο συνολικό λίθιο xiangtan και βάσεων .the του Τσάνγκσα που η ιονική ικανότητα μπαταριών μπορεί να φθάσει στο κύτταρο σακουλών 6GWh NMC και το prismatic κύτταρο LiFePo4, prismatic κύτταρο 16GWh LiFePo4.

 

Όλη η γραμμή παραγωγής εφάρμοσε τον προηγμένο εξοπλισμό και τις διάσημες εγκαταστάσεις εμπορικών σημάτων (το μεγαλύτερο μέρος του οργάνου Ε&Α και QC εισήχθη από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και το UK) που επανδρώνονται από 1.000 εργαζομένους.

 

Τα ιονικά κύτταρα μπαταριών Lithiun παράγουν τη διαδικασία:

 

Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

OEM / ODM
 • γραμμή παραγωγής κυττάρων μπαταριών
 • εγκαταστάσεις
 • Εξεταστική περιοχή
 • Αποθήκη
OEM/ODM
 

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πελατών, το προσωπικό μας προσπαθεί να καταστήσει όλα τέλεια. Έχουμε καθιερώσει το ανάμεικτο σύστημα διαχείρισης κατασκευής, το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας και το σύστημα υπηρεσιών πωλήσεων.

Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, έχουμε επενδύσει τα μεγάλα κεφάλαια για να καθιερώσουμε ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system για να ασφαλίσουμε την ποιότητά μας.  φθάσαμε SGS στα πρότυπα ως ελεγχόμενο προμηθευτή.

 

 

Η επιχείρηση της επιχείρησής μας είναι βασισμένη στην τιμιότητα, εμπιστοσύνη, ικανότητα υποστήριξης. Έτσι μπορούμε να εξαγάγουμε το προϊόν μας σε όλο τον κόσμο και να κερδίσουμε ιδιαίτερα επαινούμε από τους πελάτες μας. Προκειμένου να αναπτυχθεί η αγορά περαιτέρω, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τη manufactory και εμπορική επιχείρηση σε όλο τον κόσμο για να κάνουμε το ακμάζον μέλλον. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με και να έχετε μια επίσκεψη στο εργοστάσιό μας.

 

Ιονική γραμμή παραγωγής κυττάρων μπαταριών λίθιου 

 

Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Περιοχή Testting και αποθηκών εμπορευμάτων 

 

Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Γραμμή παραγωγής πακέτων μπαταριών της EV 

 

Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

 

Ε & Α
 • Εξεταστικές μηχανές
 • όργανο ακρίβειας
 • όργανο ακρίβειας
 • εργαστηρίου
 • Εξεταστικές μηχανές
Ε&Α
 
 
    Η τεχνική εργαστηριακή δοκιμή είναι σε θέση να εκτελέσει τη δοκιμή ανεξάρτητα, να τελειώσει τη φυσική και χημική ανάλυση, και άλλος προβάλλει την ανάλυση δοκιμής και στοιχείων ακριβώς, και υποστηριγμένη τη ζήτημα τεχνική έκθεση
 

    Έχουμε δημιουργήσει ένα καλά-οργανωμένο περιβάλλον της έρευνας και της ανάπτυξης. Με συνολικά το 2000 ㎡ του εργαστηριακού διαστήματος, το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με περισσότερες από 200 μηχανές, τις συσκευές και τους εξοπλισμούς υψηλής τεχνολογίας. Μέσω των προσπαθειών των ετών μας, έχουμε αναπτυχθεί βαθμιαία για να γίνουμε ο κύριος κατασκευαστής της ιονικής μπαταρίας λίθιου 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundnewenergy.com
+86-731-58567126