Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-731-58567126

Free call

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 1.000 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΈΑ CO. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ SOUNDON.

March 30, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 1.000 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΈΑ CO. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ SOUNDON.

  ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, στις 25 Μαρτίου 2021 – σφαιρική αυτοκίνητη ΘΑΛΑΣΣΑ επιχείρησης τεχνολογίας ηλεκτρική, μαζί με την ιδιόκτητη τεχνολογία θάλασσα-κίνησής του ® – η μυστική σάλτσα πίσω από την ηγεσία της επιχείρησης μέσα στην ηλέκτριση των εμπορικών οχημάτων – έχει επεκτείνει τη σφαιρική προσιτότητά του μέσω της αγοράς 1.000 ηλεκτρικών μπαταριών οχημάτων από τη μακροπρόθεσμη τεχνολογίας συνεργατών Co. ενεργειακής τεχνολογίας Soundon νέα. Η πρόσφατα σχηματισμένη ρύθμιση ακολουθεί αμέσως την ΕΕΠ ηλεκτρικό πρόσφατα αναγγελθε'ν US$42 εκατομμύριο στις ειδήσεις χρηματοδότησης δικαιοσύνης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 1.000 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΈΑ CO. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ SOUNDON.  0

Το Soundon., ηλεκτρικός μόνος προμηθευτής μπαταριών ΕΕΠ από το 2012, ανέπτυξε επτά λύσεις μπαταριών θάλασσα-κίνησης ® κατά τη διάρκεια του δύο κοινού ταξιδιού της επιχείρησης στο ηλεκτρικό διάστημα εμπορικών οχημάτων. Μέσω αυτής της νέας σχέσης η ΕΕΠ ηλεκτρική πραγματοποιεί τα κόστη-κέρδη της μπαταρίας Soundon και του εξιδεικευμένου τεχνικού ηλεκτρονικής δύναμης, καθώς επίσης και τις αποδοτικότητες παραγωγής τους. Κατά συνέπεια, η παραγωγή μπαταριών είναι εν εξελίξει με την ολοκλήρωση εκπλήρωσης που αναμένεται κάποτε σε Q2 το 2021. Η διαπραγμάτευση επιτρέπει επίσης στην ΕΕΠ ηλεκτρική για να πραγματοποιήσει μια σημαντική μείωση 36 τοις εκατό του κόστους μονάδας ώρας κιλοβάτ (KWH).

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 1.000 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΈΑ CO. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ SOUNDON.  1

 

Σύμφωνα με το Tony Fairweather, τον ηλεκτρικούς Πρόεδρο ΕΕΠ και τον ιδρυτή, Soundon είναι όχι μόνο παγκόσμιας ποιότητας ηγέτης στην καινοτομία και την τεχνολογία μπαταριών, αλλά ιδιαίτερα θεωρημένος για την ποιότητα των προϊόντων του, εγκαίρως παράδοση, και ανταγωνιστική τιμολόγηση. Η «μακροπρόθεσμη σχέση μας με Soundon είναι ένα πολύ επιτυχές εμπορικό ταξίδι και προσδοκάμε να μοιραζόμαστε τις σφαιρικές επιτυχίες μας κατά μήκος του τρόπου.» Ενώ η πλειοψηφία των αρχικών 1.000 μονάδων μπαταριών είναι επικριμένη για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η ισορροπία θα πάει ηλεκτρικοί κατάλογος ΕΕΠ στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νοτιοανατολική Ασία, μαζί με την πρώτη είσοδο της επιχείρησης στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

Η ηλεκτρική αποκλειστική και ιδιόκτητη τεχνολογία ΘΑΛΑΣΣΑΣ εγκαθιστά τις εκατοντάδες των πλατφορμών cOem με πρότυπα αυτών των μεγάλα κοινά διαταγή διαγώνια τρία σημαντικά ηλεκτρικών συστημάτων:

  • Θάλασσα-κίνηση ® 70 – περιέχει 88 ώρες κιλοβάτ (KWH)
  • Θάλασσα-κίνηση ® 100 – περιέχει τις ώρες 101 κιλοβάτ (KWH)
  • Θάλασσα-κίνηση ® 120 – περιέχει 138 ώρες κιλοβάτ (KWH)

Μετά από την ουσιαστική αύξηση των καινούργιων αγορών, ηλεκτρικός ΕΕΠ αναγγελθείς πρόσφατα αυτό έχει κλείσει την αρχική ιδιωτική χρηματοδότηση δικαιοσύνης τοποθέτησης για τις συνολικές ακαθάριστες εισπράξεις περίπου US$42 εκατομμύριο. Οι καθαρές εισπράξεις από την επένδυση θα επιτρέψουν στην ΕΕΠ ηλεκτρική για να σταθεροποιήσουν τη θέση της ως πρωτοπόρο στην αγορά στην ηλέκτριση των εμπορικών οχημάτων ταυτόχρονα χρηματοδοτώντας την ιδιαίτερη ανεκτέλεστη παραγγελία της και διευκολύνοντας περισσότερα πιλοτικά προγράμματα με τους χειριστές.

 

Με τη σφαιρική έδρα και τη βασική ηγεσία στο Λος Άντζελες, η ΕΕΠ ηλεκτρική αυτήν την περίοδο έχει τις διαδικασίες σε επτά χώρες όπως: ΗΠΑ, Καναδάς, Tainland, Ινδονησία, Austilia, νότος Afica και περισσότερα από ένα εκατομμύριο μίλια του ανεξάρτητου αρχικού κατασκευαστή εξοπλισμού (cOem) δοκιμή και σε υπηρεσία λειτουργία σε όλες τις αγορές.

 

Οι ηλεκτρικοί αυτήν την περίοδο συνεργάτες ΘΑΛΑΣΣΑΣ με το εμπορικό όχημα OEMs, τους εμπόρους, τους χειριστές και τα upfitters για να παραδώσουν μια νέα σειρά των φορτηγών μηδέν-εκπομπών και ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα για να παραδώσουν περισσότερα από 1.000 ηλεκτρικά εμπορικά οχήματα φέτος. Η πρόβλεψη επιχείρησης είναι να έχε περισσότερα από 15.000 οχήματα στο δρόμο ως τα τέλη του 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundnewenergy.com
+86-731-58567126