Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sophia Peng

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-731-58567126

Free call

Η νέα ενέργεια Soundon εμφανίζεται το 2021 έκθεση CIBF

March 30, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενέργεια Soundon εμφανίζεται το 2021 έκθεση CIBF

   

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενέργεια Soundon εμφανίζεται το 2021 έκθεση CIBF  0

 

            Τη 14η διάσκεψη ανταλλαγής τεχνολογίας μπαταριών της Κίνας (cibf2021), που υποστηρίχτηκε από τη χημική και φυσική ένωση βιομηχανίας δύναμης της Κίνας, άνοιξαν επισήμως στο κέντρο Συνθηκών και έκθεσης Shenzhen στις 19 Μαρτίου. Αυτή η έκθεση CIBF σύλλεξε περισσότερους από 1000 εκθέτες από προς τα πάνω και προς τα κάτω της νέας ενεργειακής βιομηχανίας σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, εστιάζοντας στις σφαιρικές άριστες λύσεις της ηλεκτρικής μπαταρίας οχημάτων, της μπαταρίας ενεργειακής αποθήκευσης, της μπαταρίας 3C, των διάφορων υλικών καθόδων μπαταριών, του εξοπλισμού κατασκευής, της δύναμης και του συστήματος ενεργειακής αποθήκευσης. Η νέα Co. ενεργειακής τεχνολογίας Soundon, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «η νέα ενέργεια Soundon») παρουσιάζει τα νέα προϊόντα και την πολυδιάστατη μήτρα νέας ενέργειάς της, καταδεικνύοντας περιεκτικά τη διαφοροποίηση και τη διαφοροποίηση προϊόντων της νέας ενέργειας Soundon.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενέργεια Soundon εμφανίζεται το 2021 έκθεση CIBF  1

 

     Σε αυτήν την έκθεση, τα περιθωριακά νέα ενεργειακά προϊόντα και οι καινοτόμες τεχνολογίες σε εσωτερικό και στο εξωτερικό ανταγωνίζονται για να εμφανιστούν. Τα νέα υλικά ενεργειακών καθόδων Soundon και τα προϊόντα λίθιου προσελκύουν την προσοχή πολλών επιχειρήσεων στη βιομηχανία. Μεταξύ των 8 ιονικών προϊόντων λίθιου, το νέο κοβάλτιο-ελεύθερο κύτταρο μπαταριών και το υπερβολικα υψηλός κύτταρο μπαταριών δύναμης (>40C) της νέας ενέργειας Soundon έχουν γίνει το κυριώτερο σημείο της έκθεσης. Τα πλεονεκτήματα Soundon των νέων προϊόντων κυττάρων μπαταριών νέου τύπου ενεργειακού κοβαλτίου ελεύθερων προσελκύονται την προσοχή των φιλοξενουμένων στο ακροατήριο έναντι της άλλης μαλακής μπαταρίας πακέτων, η οποία έχει τα πλεονεκτήματα της αύξησης 15% στην ενεργειακή πυκνότητα και της μείωσης 20% του κόστους του κυττάρου μπαταριών. Η νέα ενέργεια Soundon έχει γίνει μια σημαντική δύναμη στον τομέα της νέας ενέργειας με την καινοτόμο τεχνολογία και άριστη ποιότητα στο σφαιρικό κύμα «de cobalt».

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενέργεια Soundon εμφανίζεται το 2021 έκθεση CIBF  2

 

 

 

     Να ικανοποιήσει τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών είναι η έννοια υπηρεσιών της νέας ενέργειας Soundon για να παγιώσει την ανταγωνιστική δύναμή της και να ενισχύσει την εμπειρία χρηστών. Στον τομέα των υλικών καθόδων, παράγουμε τα υλικά NMC, manganate λίθιου και την μπαταρία LiFePo4. Κάθε σύστημα υποδιαιρείται σε διάφορα πρότυπα σύμφωνα με τη διαφορετική ζήτηση στην αγορά, που διαμορφώνει μια υπεραγορά για τα υλικά καθόδων. Το νέο υλικό ενεργειακών καθόδων Soundon εμμένει στη γραμμή υψηλών σημείων, και το υψηλό υλικό 811 καθόδων νικελίου επιτυγχάνει τη μαζική παραγωγή. Αυτή τη στιγμή, ο δείκτης απόδοσης της νέας ενεργειακής σφαίρας 811 Soundon υλικό έχει φθάσει στο ίδιο επίπεδο παγκόσμιας ποιότητας προϊόντων. Έχει περάσει την υψηλής ποιότητας πιστοποίηση πελατών και έχει αρχίσει την πειραματικές δοκιμή και τη μαζική παραγωγή. Το ενιαίο κρύσταλλο 811 υλικό έχει την άριστη υψηλής θερμοκρασίας απόδοση και μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών τάσεων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενέργεια Soundon εμφανίζεται το 2021 έκθεση CIBF  3

 

     Το Soundon το πλήρες σύστημα Ε&Α που της νέας ενέργειας των προϊόντων πακέτων βοηθά επίσης των πελατών διαφορετικών προσάρμοσε τις ανάγκες. Τα νέα προϊόντα ενεργειακών πακέτων Soundon υιοθετούν ποικίλα θέρμανση και συστήματα ψύξης για να ενισχύσουν τη διαφοροποίηση προϊόντων. Στο μέλλον, θα εστιάσουμε επίσης στην ανάπτυξη του μορφωματικού πακέτου de για να βελτιώσουμε περαιτέρω την ελαφριά και ασφάλεια συστημάτων της δομής πακέτων.

 

 

Στον τομέα της εφαρμογής ενεργειακής αποθήκευσης και της εφαρμογής επικοινωνίας, η νέα ενέργεια Soundon έχει τη μεγάλης κλίμακας ενεργειακή αποθήκευση, από την ενεργειακή αποθήκευση πλέγματος, το διανεμημένη σχέδιο συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης και την τεχνολογία ολοκλήρωσης, IDC και άλλο δωμάτιο διακοπτών, σταθμός βάσης, τεχνολογία μπαταριών λίθιου UPS. Τα νέα προϊόντα ενεργειακής αποθήκευσης Soundon με την υψηλή ασφάλεια, τη μακράς διαρκείας, υψηλή αποδοτικότητα και το χαμηλότερο κόστος είναι εξαγωγή στο εξωτερικό μέσω των πλεονεκτημάτων τους, βάζοντας το δίκτυο εφαρμογής ενεργειακής αποθήκευσης στον κόσμο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα ενέργεια Soundon εμφανίζεται το 2021 έκθεση CIBF  4

 

    Δεδομένου ότι η ορεινή περιοχή καινοτομίας της ευφυούς βιομηχανίας, νέα ενέργεια Soundon έχει προωθήσει σταθερά το στάδιο ανάπτυξης πλατφορμών, έχτισε το νέο σύστημα ενεργειακών οικολογικό αλυσίδων, και εστίασε στην οικοδόμηση ενός πιό προνοητικού σχεδίου νέας ανάπτυξης. Η νέα ενέργεια Soundon λαμβάνεται όπως ο πυρήνας, συνεργάζεται με το σύστημα διαχείρισης μπαταριών (τεχνολογία Anhui Youdan), την ανακύκλωση μπαταριών και την υλική αναγέννηση (Hunan Hongjie), και συνεργάζεται με sander τη νέα περιβαλλοντική υγιεινή για να διαμορφώσει έναν ανοικτό και ενσωματωμένο νέο χάρτη ενεργειακών κύκλων και να δημιουργήσει μια οικολογική συγκριτική μέτρηση επιδόσεων για τη νέα ενεργειακή βιομηχανία. Στο μέλλον, η νέα ενέργεια Thornton θα εστιάσει στα προγράμματα βασικών προϊόντων, να ενισχύσει τη συνεργασία βιομηχανίας, και η νέα ενεργειακή βιομηχανία της Κίνας βοήθειας προσαρμόζεται νέους στον κανονικό και την απογείωση στη μετα επιδημική εποχή.

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@soundnewenergy.com
+86-731-58567126